Image

Sprekers

Tijdens de masterclass Organisatie van Data Analytics leert u van experts op het gebied van data analytics. 


Egge van der Poel
o.a. Clinical data scientist
bij Erasmus MC en dagvoorzitter


Egge van der Poel is een beta met een alfarandje. Gepromoveerd in de experimentele deeltjesfysica (lees: hele kleine deeltjes) met daarnaast een Bachelor als filosoof. Hij heeft een nieuwsgierige aard en een passie voor communicatie. Hij past niet makkelijk in hokjes en gebruikt die eigenschap om bruggen te bouwen.

Egge probeert een lieve vader te zijn voor de twee jonge zonen die hij en zijn prachtige vrouw samen hebben. Daarnaast werkt hij als Clinical Data Scientist in het Erasmus MC, als Academic Director bij JADS en als Executive Professor bij TIAS. Als freelancer adviseert hij verschillende stakeholders in de zorg, van overheid tot start-ups. Egge is ook veelgevraagd spreker op de thema’s Big Data, Data Science en Innovatie.

Fleur Hasaart

Wouter van Solinge
afdelingshoofd Centraal Diagnostisch Laboratorium en ambassadeur eHealth & Big Data van UMC Utrecht


Wouter van Solinge is hoogleraar laboratoriumgeneeskunde en hoofd van de afdeling Centraal Diagnostisch Laboratorium in het UMC Utrecht. De laatste 9 jaar was hij ook voorzitter en medisch manager van de Divisie Laboratoria en Apotheek. Daarnaast is hij lid en voorzitter van verschillende commissies in en buiten het ziekenhuis. Vanaf januari 2015 is hij tevens de Ambassadeur eHealth & Big Data van het UMC Utrecht. Hij adviseert de raad van bestuur over de ontwikkeling, strategie en rol van eHealth-oplossingen en de toepassing van data-analyse voor het UMC Utrecht en haar partners, en implementeert deze oplossingen in de klinische zorg.

Harald van de Pol
manager healthcare intelligence 
Catharina Ziekenhuis (e/MTIC)


Harald van de Pol has worked for almost twenty five years in the field of Business Intelligence, of which seventeen years for consultancy companies like The Vision Web and Ordina. Partly as consultant and more than 10 years in management positions. Since January 1, 2014, I work with great enthusiasm for the Catharina Hospital as manager of the deparment Healthcare Intelligence (HCI). The Catharina Hospital is an ambitious, top clinical training hospital with a lot of attention to science and innovation. I’m responsible for a highly qualified team of Business Intelligence specialists and data scientists.

Fleur Hasaart

Fleur Hasaart
Manager Data Science
CZ


Fleur Hasaart is manager van de in 2017 opgerichte Data Science afdeling van CZ Zorgverzekeraars. Haar achtergrond is econome met een PhD in de gezondheidseconomie. Eerder vervulde zij binnen CZ al de functie van programmamanager Zorgkostenbeheersing. Hierbij lag de focus op het terugdringen van ongewenste zorgkosten door onder andere inzet van geavanceerde analyses.

Geoffrey van Meer

Geoffrey van Meer
Lead Data Intelligence team
RTL


Geoffrey van Meer is responsible for Data Strategy at RTL Nederland. He leads the Data Intelligence team of data architects, data engineers and data scientists. Data Intelligence builds products that creates business value for RTL and exploring new data-driven innovations. Before he joined RTL, he worked for ING Nederland and Rabobank International. He developed expertise on market research and predictive modelling. Geoffrey holds a PhD in Economic Psychology. He is interested in people’s thinking and behaviour.

Geoffrey van Meer

Joey Gonesh
Big data Strategist en Founder Friday out of the Box


Joey Gonesh is een ervaren innovator, docent (Nyenrode en Tias) en keynote speaker op het gebied van innovatie en creativiteit. Met zijn innovatiebureau Friday Out Of The Box helpt hij bedrijven om succesvoller te innoveren. Hij werkt voor grote bedrijven als Nike, Pon, HP Enterprise. Joey heeft een MBA van Nyenrode met zijn onderzoek naar succesfactoren voor data-gedreven innovatie. Joey is energiek, een tikkeltje dwars en bovenal een voetbalgek. Laat data uw zorg verrijken!